Friday, May 17, 2019

9:08:00 AM

MAJLIS BERBUKA PUASA DI PUZZLE RESTAURANT DI PULLMAN HOTEL KUCHING, SARAWAK. 15.05.2019

Late Post.. giteww..

Alhamdulillah. pada Rabu yang lepas, 15.05.2019 telah Majlis berlangsung berbuka puasa dengan rakan sekerja.Bos Belanja. Terima kasih dan semoga Allah merahmati dan memberkati dan memurahkan rezeki selalu. Amim.

Venue berbuka adalah di Puzzle Restaurant di Pullman Hotel Kuching Sarawak. Rasanya ini adalah adalah kali kedua ke Puzzle Restaurant dan pertama kali berbuka puasa di Sini. Secara keseluruhannya.... yesss... memang berpuas hati sangat sangat. Banyak pilihan hidangan dan juadah yang terdapat di Puzzle Restaurant ini yang terdiri dari pelbagai jenis masakan.

Antara salah satu yang menjadi pilihan utama saya.. sudah tentulah... kambing golek.... perghh... memang juicy dengan kuah lada hitam nya....dan juga itik Masak Pak Lo.....sedapp...Selain itu terdapat aneka kuih, puding dan pelbagai pencuci mulut. Selain itu, terdapat pelbagai ulam ulaman dan lain lain.

Apa punm,sekali lagi diucapkan bebanyak terima kasih buat tuan yang belanja untuk Majlis Berbuka Puasa di Puzzle Resturant Pullman Hotel ini. Unforgettable.

 
AZLAN RUMADI
www.azlanrumadi.blogspot.my
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

RECOMMENDED FOR YOU